Even voorstellen…..wij zijn Dave en Claudia van Wallis Diervoeding, gespecialiseerd in voedingsadvies op maat en natuurlijke voeding voor honden en katten.

Onze zoektocht naar gezonde voeding zonder onnatuurlijke toevoegingen is al 26 jaar geleden ontstaan omdat één van onze toenmalige honden een vreselijke allergie had en we zelf het idee kregen dat het weleens aan de reguliere voeding kon liggen die hij dagelijks binnen kreeg.

Jammer genoeg was het in die tijd niet eenvoudig om aan een complete natuurlijke voeding te komen en we zijn toen zelf aan de slag gegaan om een maaltijd voor onze hond Kai samen te stellen en wonderlijk knapte hij helemaal op, huid- en darmproblemen waren weg en onze Kai was veel energieker en vrolijker.

Onze interesse was gewekt, we ontdekten dat er vele honden en ook katten waren met deze problemen. We verdiepten ons verder in de problematiek en volgden talloze studies in binnen- en buitenland. We kunnen inmiddels wel stellen dat met name de Amerikaanse wetenschap een heel stuk verder is dan hier in Europa..

Met de opgedane kennis door de jaren heen hebben we voor onszelf een filosofie ontwikkeld hoe onze huisdieren gevoed moeten worden en hoe veel voorkomende problemen grotendeels kunnen worden opgelost én voorkomen met voeding. We zijn er van overtuigd dat deze filosofie de juiste is getuige de vele honden en katten die we van de meest uitéénlopende kwalen hebben zien herstellen. Het geeft enorm veel voldoening als iets waar je heel veel tijd en energie instopt en vol passie mee bezig en van overtuigd bent, zoveel resultaat oplevert!

Ondertussen gingen we op zoek naar leveranciers die vanuit ons oogpunt verantwoorde voeding produceren waarbij gekeken word naar de natuurlijke behoeften van de hond dus zonder chemische en onnodige toevoegingen die veel ellende veroorzaken. We mogen wel stellen dat we daar in zijn geslaagd met een zeer uitgebalanceerd assortiment. Naast de juiste producten hebben we ook de kennis in huis waarmee we net een stap verder kunnen gaan bij specifieke, voedingsgerelateerde problemen van hond en kat.

Bij voeding alleen is het niet gebleven want inmiddels kan iedereen naast verse voeding en brokken ook terecht voor een uitgebreid assortiment met snacks, aanvullende voeding, supplementen , verzorging , anti teek/vlo/ worm middelen en dit allemaal op 100% natuurlijke basis.

We hebben een gediplomeerd voedingsdeskundige in ons midden en we zijn NRTO gecertificeerd voerexpert. We hebben dus alles in huis om u te voorzien van een passend voedingsadvies voor uw trouwe viervoeter en iedereen is van harte welkom!

P.S. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die ons assortiment kunnen versterken. Check daarom regelmatig onze site en Facebookpagina!