Bestel en leverinformatie:

Wij leveren onze producten vanaf een bestelbedrag van € 15,- gratis bij u thuis in heel Zeeland. Wij rijden hiervoor een aantal bezorgroutes per week, houd hier bij het plaatsen van uw bestelling rekening mee.

Bezorgroute maandagavond
Noord en Zuid Beveland, Reimerswaal en Schouwen Duiveland

Bezorgroute dinsdagavond 
Walcheren en het uiterste westen van Schouwen Duiveland (Burgh Haamstede/Renesse)

Bezorgroute woensdagavond
Zeeuws Vlaanderen

Bezorgroute donderdagavond
Noord en Zuid Beveland, Reimerswaal, Schouwen Duiveland en Tholen

Bezorgroute vrijdagavond
Walcheren

In sommige gevallen kan het zo zijn dat bezorgmomenten afwijken van bovenstaand schema, we doen dit altijd in overleg.

Bezorging vindt plaats tussen 17:00 en 21:00 uur
Bestellingen uiterlijk 1 dag voor de route doorgeven vóór 18:00 uur, anders wordt de bestelling doorgeschoven naar het eerstvolgende bezorgmoment.

Let op, diepvriesproducten worden door ons enkel binnen Zeeland thuisbezorgd. Wij verzenden geen diepvriesproducten via PostNL!

Veel Gestelde vragen

Wij bieden de service om persoonlijk uw bestelling af te leveren bij u thuis. Zo bieden wij de garantie dat het product op de gewenste tijd en in de juiste conditie geleverd wordt. Mocht u dan nog vragen hebben of advies willen vragen dan is dit mogelijk. Persoonlijke bezorging binnen Zeeland is bij bestellingen boven de €15 gratis!

Bij een lager bedrag hanteren wij € 6,75 aan bezorgkosten. Het is ook mogelijk om de producten in Ovezande af te halen in onze winkel.

Het is mogelijk om online via iDeal af te rekenen. Dit is online bankieren via uw eigen bank. Het is ook mogelijk om contant of met de pin af te rekenen op het moment dat wij de bestelling komen brengen. Deze keuze kunt u zelf maken tijdens het bestelproces.

Wij bezorgen niet in België.

Het is aan u de keuze wat u het makkelijkst vindt. U kunt ons altijd bellen, mailen of bereiken via Whatsapp. Het is uiteraard ook mogelijk om tijdens de openingstijden langs te komen in onze winkel in Ovezande.

De verse diervoeding die wij aanbieden is voor honden en katten. Ons assortiment biedt voldoende variatie om uw huisdier van uitstekende voeding te voorzien. Van pups en kittens tot senioren honden en katten. Voeding voor gezonde en fitte dieren maar ook gespecialiseerde voeding aangepast voor uw hond/kat die iets mankeert.

Jazeker, onderaan de pagina staan onze afhaaltijden vermeld. Op deze momenten kunt u in onze winkel te Ovezande uw bestelling ophalen of een kijkje nemen in ons assortiment.