Openingstijden:

Maandag   13:00 – 17:00
Dinsdag     GESLOTEN
Woensdag 13:00 – 17:00
Donderdag GESLOTEN
Vrijdag        09:00 – 17:00
Zaterdag    09:00 – 17:00
Zondag      GESLOTEN

Veel Gestelde vragen

Wij bieden de service om persoonlijk uw bestelling af te leveren bij u thuis. Zo bieden wij de garantie dat het product op de gewenste tijd en in de juiste conditie geleverd wordt. Mocht u dan nog vragen hebben of advies willen vragen dan is dit mogelijk. Persoonlijke bezorging binnen Zeeland is bij bestellingen boven de €15 gratis!

Bij een lager bedrag hanteren wij € 6,75 aan bezorgkosten. Het is ook mogelijk om de producten in Ovezande af te halen in onze winkel.

Het is mogelijk om online via iDeal af te rekenen. Dit is online bankieren via uw eigen bank. Het is ook mogelijk om contant of met de pin af te rekenen op het moment dat wij de bestelling komen brengen. Deze keuze kunt u zelf maken tijdens het bestelproces.

Wij bieden geen persoonlijke bezorgservice buiten Zeeland. Het is wel mogelijk om uw bestelling makkelijk en snel te laten bezorgen via onze aangesloten bezorgdienst.

Het is aan u de keuze wat u het makkelijkst vindt. U kunt ons altijd bellen, mailen of bereiken via Whatsapp. Het is uiteraard ook mogelijk om tijdens de openingstijden langs te komen in onze winkel in Ovezande.

De verse diervoeding die wij aanbieden is voor honden en katten. Ons assortiment biedt voldoende variatie om uw huisdier van uitstekende voeding te voorzien. Van pups en kittens tot senioren honden en katten. Voeding voor gezonde en fitte dieren maar ook gespecialiseerde voeding aangepast voor uw hond/kat die iets mankeert.

Jazeker, onderaan de pagina staan onze afhaaltijden vermeld. Op deze momenten kunt u in onze winkel te Ovezande uw bestelling ophalen of een kijkje nemen in ons assortiment.

Contactformulier

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.