Flip book element

Orange4pets Zalm

5,65

Zalm is een vers vleesvoeding voor iedere hond, maar is door de omegavetzuren speciaal bedoeld voor sporthonden, honden met huid- en/of vachtproblemen of als eliminatievoeding. Het is een complete voeding met van nature aanwezige vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Meer informatie

Orange4pets Irresistible

3,50

Irresistible is een vleesvoeding voor iedere hond. Deze diepgevroren voeding is extra smakelijk met gestoomde zalm en daardoor zeer geschikt voor de kieskeurige eter. Het is een complete voeding met van nature aanwezige vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Meer informatie

Orange4pets Kidney

4,25

Verse vleesvoeding voor de hond.

Meer informatie

PUUR Glucosamine

42,95

Basis supplement met de ideale verhouding van ingrediënten om hond en kat soepel te houden. Goed voor gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, kapsels en ligamenten.

Categorieën: , ,
Meer informatie

PUUR Cranberry 90 caps

23,95

Voor een gezonde blaas en urinewegen.

Categorieën: , , , ,
Meer informatie

Kivo Paardenvet

22,95

Paardenvet is een hypoallergeen supplement en geschikt voor zeer gevoelige en allergische honden. Het is rijk aan vitaminen A, D en glycerine. Het draagt bij aan de bescherming van de darmflora, het vermindert haaruitval, laat de vacht glanzen en voedt de huid intens. Bovendien verhoogt het de eetlust.

Categorieën: , ,
Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.