Dogs First

Opgericht door Dr. Conor Brady

De geboorte van Dogs First..

Dogs First werd geboren in 2010. Daarvoor was ik met veel plezier bezig met een carrière in geleidehonden, waar ik werkte als pupbegeleider en geleidehondentrainer. Door mijn achtergrond was ik altijd gefixeerd op voeding. Verschillende gebeurtenissen leidden me meer naar rauw, maar pas toen ik de veterinaire bakstenen muur tegenkwam, begon ik te vermoeden dat er iets scheef stond. Dat bracht me terug in onderzoek, schrijven en fulltime lesgeven.

In 2010 heb ik Dogs First opgericht, een plek om mijn bevindingen te posten. Ik hoop dat het een bron is van no-nonsense, goed onderzochte, feitelijke informatie over alles wat met hondenvoeding en natuurlijke gezondheid te maken heeft.

Over dr. Conor Brady

Afgestudeerd met BSc. Hons van UCD, Ierland, 2002

In 2006 gepromoveerd op de effecten van voeding op het gedrag en de darmmorfologie van zoogdieren. Van 2006-2009 werkte ik voor zowel Ierse als Australische blindengeleidehonden als trainer en supervisor. Ik kwam in aanraking met het lezingencircuit met het Natural Dog Seminar in 2010

In 2010 heb ik Dogs First opgericht en kort daarna heb ik in 2012 het eerste bedrijf voor rauw hondenvoer van Ierland opgericht, dat enig succes had op Dragons Den 2013  (en nee, ik heb de investering niet genomen!). Ik verhuisde het bedrijf een paar jaar later.

De afgelopen vijf jaar heb ik fulltime geschreven, onderzoek gedaan en lezingen gegeven over natuurlijke voeding en gezondheid van honden.

Dogs First producten

Een geheel uniek assortiment natuurlijke huisdierensupplementen op basis van zeewier

De Dogs First producten die ontwikkeld zijn door dr Conor Brady worden duurzaam geoogst voor de Ierse kust. De zeewieren en mossen worden luchtgedroogd waardoor de krachtige, effectieve werking behouden blijft.